Over Rijscholing.be

Ben je een kandidaat voor het behalen van rijbewijs B?

Ben je kandidaat voor het behalen van rijbewijs B?

Rijlessen in de regio Zandhoven - Zoersel - Malle - Schilde - Wijnegem - Wommelgem - Ranst - Nijlen 

Rijscholing.be staat garant voor klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijke rijbegeleiding, waarbij alle rijlessen worden gegeven door een erkend gebrevetteerd instructeur met jarenlange ervaring. Het aanbieden van professionele rijlessen met aandacht voor de verkeersveiligheid is onze dagelijkse zorg.

Wij zijn actief in het examengebied Deurne - Kontich en beschikken over een manueel lesvoertuig met dubbele bediening. Wij stellen in samenspraak met de klant een opleidingsschema samen.

Tevens beschikken wij over een getuigschrift Hermes-coaching. Hermes is een Europees project waar de principes van coaching categorie B zijn uitgewerkt. Coachee leert van meet af aan verantwoordelijkheid te nemen en te dragen door zelf stapsgewijs uit te proberen en leert zo via eigen gewaarwordingen (GDE matrix).

Rijscholing.be is door Hermes-coaching gespecialiseerd in doorbraak denken. Uniek in de streek!
Anders kijken, anders denken, anders doen.

Rijscholing.be leert je ook eco-driving rijden. Wij zijn meester in het beheersen van rijangst en leerlingen met autisme.

Wij volgen op regelmatige basis bijscholingen bij VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). 

Rijlessen duur? Vooroordelen

Zie je rijlessen als een investering in je toekomst als bestuurder. Je volledige opleiding zal minder kosten dan de schade aan je voertuig als je in de fout gaat.

Met de aangeleerde zuinige rijstijl, verdien je je lessen snel terug! Nochtans geven veel mensen liever geld uit aan de geluidsinstallatie van hun voertuig, dan aan het aanleren van de veilige en zuinige rijtechnieken.

Een goede rijopleiding is heel nuttig voor iemand die nog 50 jaar met de auto zal rijden. De verzekering, de brandstof, het onderhoud, de rijtaksen, enz ... kosten véél meer per jaar. Rijlessen kosten veel, maar zijn niet duur en zijn een investering die loont.